torsdag den 14. maj 2015

New in | Stan Smith

Jeg har allerede flashet et billede af disse nye babyer på Instagram - men det skal bestemt ikke holde mig tilbage for at vise dem frem igen. For et stykke tid siden fik jeg endelig taget mig sammen til at investere lidt i et par nye sneaks; valget stod mellem disse og et par Nike Air Force, men i sidste ende blev det et par Adidas. Jeg har længe været på udkig efter et par hvide gummisko, da mine lyserøde Nike ikke lige passer til alt tøj - og da jeg fangede Zalando i kun at have en af min størrelse tilbage, følte jeg at det var et tegn (desuden havde jeg en 100 kroners rabatkode) og nu er de her endelig, og jeg er så glade for dem!

Hvad er jeres seneste køb?
Bloglovin' | Instagram

12 kommentarer:

 1. Hvor er de bare super fede, Frederikke ;)
  Er da slet ikke misundelig!

  http://camillajulie.dk

  SvarSlet
 2. Hvor er de fede :-).
  Jeg har lige købt et par Bianco sandaler, som er en model jeg køber igen og igen :-)

  SvarSlet
 3. åh har drømt om disse sko så længe. de er så super flotte :D jeg går også tit efter at købe ting spontant, når nu de har den i min størrelse, det er nemlig et tegn :D

  http://mowo.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. De er også bare skønne! Hahah, godt jeg ikke er den eneste;)

   Slet