torsdag den 21. maj 2015

Luksuslamper.dk

Luksuslamperdk
Jeg sidder lige nu og er lidt på udkig efter lidt interiør og nips til mit værelse - i sommerferien har jeg tænkt mig at rykke alt rundt på mit værelse og jeg har derfor mulighed for at re-dekorere det hele, og få det hele som jeg præcist vil have det - hvilket jeg har nævnt før; jeg glæder mig til at skulle indrette mit helt eget hjem en gang i fremtiden, når jeg får mit eget sted at bo. Jeg faldt over lampen på collagen som er fra mærket "La Lampe Gras", og synes at den er så evigt smuk - jeg er vild med kobber delen, og så giver det hvide et så rent og klassisk look. Den sælges på hjemmesiden luksuslamper.dk, som har en masse lækre lamper, faktisk et udvalg på over 3000 forskellige lamper - desuden er der gratis fragt og hele 100 dages returret! Klik her for at se hele udvalget - eller klik lige her for at komme til overstående smukke lampe!

Hvad synes I? Kender I til luksuslamper.dk?

14 kommentarer:

 1. Jeg er selv mega kræsen når det kommer til lamper, dog har jeg fået en ny lampe for nyligt som jeg er rigtig glad for, til min stue :D

  Cathrine
  // www.tiiner.dk

  SvarSlet
 2. Such amazing items - I love this style!

  Want to follow each other on GFC & bloglovin etc.? Let me know!

  Greets from the EDELFABRIK
  Chrissie

  SvarSlet
  Svar
  1. :) Follow you via GFC now but I can not see you in my list :) - maybe something doesn't work?
   Lovley Greets Chrissie

   Slet
  2. I'm one of them without a picture :) x

   Slet
 3. Er helt vildt med collagen, hvor er den fed!

  Kram herfra ♥ -
  http://thewriter.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
 4. Super fedt! :D
  Jeg kender ikke lige den siden....

  - guldstjernen.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Den er virkelig fin! Men har ikke hørt om mærket før nu. :-D

  Love Malene ♥
  Justadelprado.blogspot.com

  SvarSlet