onsdag den 20. maj 2015

I'm all about that basic

1. her  /  2. her  /  3. her  /  4. her  /  5. her  /  6. her

Hvis man kender mig i virkeligheden, så ville sådan et indlæg ikke komme bag på dig. Jeg er typen der altid render rundt i et par sorte leggings eller skinny jeans, for det meste med en basic hvid tee eller cami og så med some-kind-of cardigan eller jakke - det er stort set dét hele min garderobe består af. Jeg bryder mig ikke om at skille mig voldsomt ud, så ofte er det bare sort i sort - dog næsten aldrig uden mine pink Nike sko, der kan ses fra 4 km afstand. Jeg sad og kiggede lidt under Asos' basic udvalg - skal have tiden til at gå lidt, eftersom jeg er ramt af en åndssvag halsbetændelse, der også har slæbt feber og det hele med sig; min diæt hedder is den næste uges tid. Men jeg faldt over et par lækre items, som jeg virkelig burde forkæle mig selv med! Se hele udvalget lige her

Hvilken netshop er jeres favorit?
Bloglovin' | Instagram

22 kommentarer:

 1. Really great :)
  I love H&M, zalando and zaful!

  xoxo Colli // tobeyoutiful // follow me on instagram

  SvarSlet
 2. Super lækre sager du har fundet, søde Frederikke!

  Tag gerne et kig forbi min blog. Kram ♥ -
  http://thewriter.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
 3. amazing and I love this style!

  SvarSlet
 4. Så lækre sager jeg er vild med både 1,2 og 3 :)

  / Liselotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Nummer 2 er helt sikkert også min favorit!

   Slet
 5. De har så mange lækre basisting hos Asos! :-)

  www.sannenoerbjerg.dk

  SvarSlet
 6. Jeg er selv kæmpe fan af basic T-shirtene fra Asos. Har selv en del derfra og så holder de virkelig formen og farven :-)

  SvarSlet
 7. Det er nogle super lækre basic ting :)

  - guldstjernen.blogspot.com

  SvarSlet
 8. Uha, de er jo alle sammen mega fine :)
  Jeg tror sgu at jeg har svært ved at vælge! Måske nummer 5!

  http://camillajulie.dk/

  SvarSlet