torsdag den 30. april 2015

Tip | Lækre bodystockings

1. her  /  2. her  /  3. her  /  4. her  /  5. her  /  6. her
Jeg er helt skudt i bodystockings - og har egentlig været det i lang tid. De er smukke, feminine, sexede og festlige, og jeg bliver nødt til at eje nogen flere! Overstående koster alle sammen under 280 danske kroner, og det synes jeg bestemt ikke er helt galt - mine personlige favoritter må være nummer 3 og 6, så fine! Selv skal jeg til min fætter og kusines konfirmation i morgen, og er lidt i vildrede mht. tøjvalg - så jeg tænker lidt at jeg vil på jagt efter en bodystocking i centeret senere i dag.

Ejer I selv nogen bodystockings?
Bloglovin' | Instagram

14 kommentarer:

 1. Jeg bruger ikke selv bodystockings - men jeg synes de er så fine!!
  http://camillajulie.dk/

  SvarSlet
 2. Nej, men kunne godt tænke mig en. Men de er rigtig fine dem du har fundet! :-D

  Love Malene ♥
  Justadelprado.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Har ikke nogen -men synes at de er ret fine (:

  Knus
  aseaofinspiration.blogspot.dk

  SvarSlet
 4. Bodystockings er bare så fint og feminint med en snert af sexet :D

  SvarSlet