tirsdag den 7. april 2015

Suit me up!

Jeg er en sucker for suits og det klassiske business-woman look de giver. I forrige uge viste jeg også både min nye blazer og cigarette pants frem, og det er lige præcis sådan nogen items jeg er begyndt at forelske mig i - især hvis de bliver matchet med et par pointy hæle og tilbageslikket hår. Det er råt, det er smukt, det er klassisk og jeg er ret sikker på at stort set alle kan rocke en lækker blazer!

I ved at jeg elsker netshopping, og der ligger altså ikke en Magasin tæt på hvor jeg selv bor - så dette er en skøn måde at få lidt af hvad de byder på, fra det kæmpe udvalg af alt fra smukt bolig interiør til skønheds- og makeup produkter, samt en masse fine garderobe items, så du kan være helt klar til sommeren. Desuden byder de på hurtig levering og en fragt der starter ved 25 kroner - og det bedste af det hele; passer det ikke, så kan du gå hen og få det byttet i en af butikkerne! Overstående smukke sæt er fra mærket "Selected Femme" og kan naturligvis findes på Magasin's hjemmeside - se mere her!

Hvad synes I selv om suits?

12 kommentarer:

 1. Jeg eeeelsker suits - jeg har altid gået med blazere, men de sidste par år er jeg også blevet forelsket i hele jakkesæt! ;)

  http://camillajulie.dk/

  SvarSlet
 2. Grate! Looks really cool!
  http://afinaskaterblogspotcom.blogspot.ru/2015/04/fringe-obsession.html

  SvarSlet
 3. EMMA AND TAYLOR!!! LOVE

  http://sbr-fashion-fashion.blogspot.com/

  SvarSlet
 4. Elsker jakkesæt, det er så lækkert og stylish!
  Er helt vild med det lyse

  / Liselotte

  SvarSlet
 5. Er vild med det Taylor har på, men må indrømme at det er lidt svært at rocke et par cigarette pants med en lidt for stor røv!

  http://industrialbarbie.blogspot.dk/

  SvarSlet
 6. Son muy elegantes los trajes femeninos.

  SvarSlet