lørdag den 18. april 2015

Julie Sandlau

Rings
I dag er det lørdag og jeg burde virkelig spænde ballerne sammen, og lette mig fra min seng og komme i gang med dagens mange gøremål - men i stedet ligger jeg og savler over disse fine Julie Sandlau ringe, som jeg er langsomt ved at blive lidt små-forelsket i. For et års tid siden ville jeg normalt kun række ud efter sølv i mit smykkeskrin, men på det seneste er jeg blevet helt vild med fine guld sager - især når det kommer til tykke halskæder og store ringe; det er ren luksus og lige noget for mig! Når jeg har lidt penge på kontoen, skal jeg uden tvivl have fingrene i den store oxiderede ring, da jeg næsten har stirret mig blind på den hele morgenen - SÅ SMUK! Alle smykkerne er egentlig lige efter min smag - jeg kan godt lide det store og lidt små vilde, men jeg er også vild med de enkle og fine med en smuk sten i. Køb dem her - Jeg lover at I ikke vil fortryde at kigge forbi hjemmesiden, jeg er i hvert fald fan!

Hvad synes I selv om disse ringe?

10 kommentarer:

 1. Din blog er virkelig fin! Ny læser her :)) Keep up the good work !!

  Xx http://erica-schou.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih, mange tak for de fine ord! knus

   Slet
 2. Hun laver simpelthen de fineste smykker! God weekend :-)

  www.sannenoerbjerg.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er helt enig!
   - Også god weekend til dig :)

   Slet
 3. Jeg elsker Julie Sandlau .. wauw :D Især den rhodineret i midten <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er bestemt ikke den eneste - synes også den er så fin!

   Slet
 4. Jeg elsker virkelig Julie Sandlau - og det har jeg altid gjort ;)

  http://camillajulie.dk

  SvarSlet