mandag den 27. april 2015

Boligdrømme

Jeg er helt vild med det lidt vintage-ish look af frithængende lys pærer i hjemmet, især over et lækkert træ spisebord eller i et lille læsehjørne over en behagelig lænestol - eller egentlig også hængende i køkkenet, muligheder er der i hvert fald en masse af. De kobberfarvede er lige noget for mig, og jeg kunne sagtens se dem i mit lækre, fremtidige hjem, som jeg efterhånden har indrettet rimelig mange gange i mit hoved det sidste års tid (eftersom der kun er lidt over et halvt år til jeg officielt kan flytte hjemmefra) og jeg glæder mig til at det en dag bliver til virkelighed! Jeg har også nævnt før at mit fremtidige hjem skal være rimelig classy og have et "rent" look, og jeg tror bestemt at sådanne pærer ville klæde det. Denne er fundet på lysmesteren.dk som sælger en masse lækre lamper og andre former for belysning, blandt andet også fra Dyberg Larsen, som har den smukkeste ananas-lampe i en luksuriøs guldfarve!
Find den i kobber her - I guld her - I sølv her - I sort her

Hvad synes I?

10 kommentarer:

 1. Har også lidt planer om at have frithængende lys pærer i mit fremtidige hjem! Super fin collage (:

  Knus
  aseaofinspiration.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. I can totally see these lamps working in a newyorker appartment- I imagine all ny appartments to look this unique, I don't know where I got this :) xx Maja
  - http://majasmuffin.blogspot.com

  SvarSlet