lørdag den 7. marts 2015

Room sweet room

Room sweet room

Jeg er konstant på udkig efter nyt nips og pynt til mit værelse, og jeg synes ikke rigtigt at man kan få for meget. Især ligesom den tomme parfume flakon synes jeg er ret fancy, og ville sikkert pynte i vindueskarmen eller på natbordet! Mit værelse er rimelig basic - det er nærmest bare en seng, et fjernsyn og tøjstativer. Jeg kan derfor godt lide at have både vægge og flade overflader pyntet med diverse fine genstande som duftlys og søde familiebilleder.

Har I meget nips på værelset?

10 kommentarer:

 1. Har ikke så mange nips ting som jeg har haft! Synes det ser for rodet ud, med for mange ting! Nu holder jeg mig til enkelte lysestager, blomster og billedrammer! :-) - Sofaen er desuden møglægger!

  Kig meget gerne forbi ♥ -
  http://thewriter.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan sagtens se hvad du mener, du har helt ret ;)
   - Og ja den er!

   Slet
 2. I want everything!

  Check out my new post Here!!!

  SvarSlet
 3. Så fine sager - jeg bor i lejlighed, og jeg elsker nips :D
  Man kan aldrig få for meget nips tror jeg ;)

  http://dreamydelights.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt at høre at jeg ikke er den eneste! ;)

   Slet
 4. Super fin collage! Er nok heller ikke til alt for mange nips, men der skal da smides et par stykker ind på værelset (:

  Knus
  aseaofinspiration.blogspot.dk

  SvarSlet