fredag den 13. marts 2015

I wanna wear #1

Spring outfit inspiration

En hurtig gang outfit inspiration, eftersom jeg synes det er et stykke tid siden sidst! Lidt forårs-inspirerede looks, da der faktisk har været en nogenlunde sol udenfor den seneste uge - ikke noget man kan få farve af, men det er nu meget rart med lidt solskin på næsetippen når man er udendørs. Jeg er helt vild med den hvide læderjakke - jeg kunne vildt godt tænke mig den, så jeg kan gøre min jakke-samling lidt større, dog kunne jeg aldrig drømme om at smide næsten 10.000 kroner efter en, så jeg må se om jeg kan finde en lidt mere prisvenlig en - tror det kunne blive en favorit i min garderobe. I dag skal jeg fejre min bror's fødselsdag endnu engang, så vores søster, mormor og morfar kommer lidt senere - og så står det på mexicansk mad! Håber I får en skøn weekend :)

Hvad synes I om disse outfits?

10 kommentarer: