mandag den 16. marts 2015

Black booties

Black booties
Jeg er blevet helt vildt med hjemmesiden boohoo.com og fanger hele tiden mig selv i at klikke lidt rundt derinde, og tjekke deres fine sager ud. Som den "sko-pige" jeg nu er, er jeg virkelig faldet for de to overstående modeller, selvom min mor mener at jeg ikke har behov for flere sko, kunne jeg nemt overveje at klikke den til højre hjem, synes alt ved den er helt perfekt - du kan finde dem lige her og her, begge koster endda under 350 kroner!

Har I nogensinde købt noget fra boohoo?

10 kommentarer:

 1. Nej jeg har aldrig købt noget der, men det er nogle virkelig fede sko de har! :D

  Knus Line
  guldstjernen.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Both are great choices! I found out I'm in love with H&M boots/shoes. They usually have very pretty and big selection :) xx Maja
  - http://modern-muffin.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Jeg har faktisk aldrig købt noget derinde, nej :)
  Men de to par sko er da for lækre!

  http://dreamydelights.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt jeg ikke er den eneste der synes det ;) Tak for din kommentar!

   Slet
 4. Elsker dem til højre! Og jeg har shoppet på boohoo masser af gange før, de har så mange fede ting! :-)

  www.amaliefernande.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Synes også de har åndssvagt mange lækre sager!

   Slet