fredag den 2. januar 2015

Mit eget domæne | www.frederikkes.com

Hej alle! Vi er trådt ind i det nye år både min Instagram og Facebook startside er fyldt med "Nyt år - ny mig" opdateringer, og nu har jeg også besluttet at lave denne lille forandring; nemlig købe mit eget domæne! Det er noget jeg længe har tænkt over, og da jeg blev færdig med min header i dag, så tænkte jeg at det skulle være nu. Jeg har desuden slettet alle tidligere indlæg, da dette skal være en ny start - og skriver man mit gamle blognavn, vil man stadig ryge herind. Hvis du søger på bloggen er "www" dog ret så vigtige at involvere, for ellers er jeg ikke-eksisterende. Jeg skal lige prøve at se om jeg kan få fikset det med bloglovin' (få mine følgere over på denne "nye" blog), men jeg er ikke helt sikker på hvordan - så jeg må enten søge hjælp hos min søster, ellers må I meget gerne forklare hvordan, hvis I ved det! Jeg har fået ændret lidt på layoutet og lavet en ny header, og jeg er ret godt tilfreds med hvordan det hele er endt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar